Мелнички за сол

Мелнички за сол


Покажи :
Сортиране по:

Zwilling Мелница за сол, черна 60 x 60 x 190 мм ZWILLING® Spices

Zwilling Мелница за сол, черна 60 x 60 x 190 мм ZWILLING® Spices .Размер: 60 x 60 x 190 ммС вградено..

90,00лв.